Ik ben op zoek naar ...

 Bevestigingssystemen

Als het op “VASTE” waarden aankomt kunnen wij u enkel het beste aanbieden, daarom werken wij met Senco. Een gevestigde waarde binnen deze sector, gekend voor zijn innovatieve, duurzame toestellen.

Nagelpistolen, luchttechniek, compressoren, Tacker, bradnagels, nietpistolen, nieter, Senco, Goossens-santens

Lasers

Voor veeleisend werk heeft u soms al eens wat meer nodig, voor al uw pas en nivelleringswerken kan u daarom ook bij ons terecht voor kwaliteit lasers van Futech.

Futech - Goossens - santens - lasers

 

Lijmen

Goossens Santens verdeelt de lijmen van;

Henkel (Dorus) , Merckx, Rectavit, Rakoll, Jowat

Henkel - Dorus - KS217 - smeltlijm - technomelt   Henkel technomelt lijmkorrels

dé merken bij uitstek als het op professioneel lijmen aankomt in houtbewerking. Voor elk doeleinde werd er wel een specifieke lijm ontwikkeld:

  • Smeltlijmen, ideaal voor het verlijmen rechte randen, zachte vormen, profiel verpakken en nog veel meer.
  • Emulsielijmen, uitstekend geschikt voor het blad en fineer toepassingen, massief hout, assemblage, lijm voor waterdichte verlijmen en nog veel meer.
  • Membraanpers lijmen zijn polyurethaan gebaseerde emulsie kleefstoffen voor membraan pers binding.

Lijmen van hoge kwaliteit, duurzaam, slim vernuft en lage impact op milieu, prijsvriendelijk.

Freesbeveiliging

Beveilig uw freesmachine zoals het hoort, de veiligheid van zowel u als u medewerkers zijn het belangrijkst en vragen de beste zorg. Daarom bieden wij u enkel beveiliging van de hoogste kwaliteit!

Freesbeveiliging - Integraalgeleider - Aigner - Goossens-Santens - Integral - Safety - houtbewerking - woodworking - holzbearbeitung

Smeermiddelen

Alle smeermiddelen die u nodig heeft om uw houtbewerkingsmachines in topconditie te houden.

Altendorf - smeermiddelen - Perma - Perma S032 - S032

Altendorf - smeermiddelen - Perma - Perma S032 - S032

Opduwsystemen

Ervaar een geheel nieuw niveau van productie door de kracht van de automatische lengtepositionering.

Tigerstop is de wereldwijde marktleider op het gebied van lengteaanslagen en positioneersystemen voor snelle, nauwkeurige positionering van bijna elk materiaal.

Opduwsysteem, Tigerstop, lengte aanslag, automatische lengteaanslag, Goossens-Santens, opduwsysteem

Schuurmaterialen

Schuurbanden en schuurrollen in papier of linnen. Bij Goossens-Santens kan je ze op maat laten maken en ontvangt u ze binnen de 5 werkdagen.

Ruime keuze in schuurmachines, schuurschijven en accessoires voor het schuurwerk (polijsten, foamen, schuurhulzen, borstels, reinigingsproducten, …

 

Vacuümliften

Omdat zowel uw materialen, als u met de grootste zorg moeten worden behandeld kunnen wij u vacuümliften aanbieden van onderstaande TOP merken. Dit zowel in een mobiele als vaste oplossing.

Met de door een operator handmatig bediende vacuüm-handlingsystemen van Schmalz worden werkprocessen vergemakkelijkt en kunnen werkstukken moeiteloos en efficiënt worden bewerkt. De lastopnamemiddelen ontlasten de operator van het gewicht van het werkstuk en zorgen ervoor dat de operator ergonomisch kan werken. De vacuüm-slangheffer Jumbo is bijzonder geschikt voor snelle heftoepassingen. Het vacuüm-heftoestel VacuMaster is veilig en betrouwbaar in het optillen van lasten met een gewicht van meerdere tonnen.
Kraansystemen en zwenkkranen maken de handlingsystemen compleet. De kraanoplossingen van Schmalz overtuigen door hun lichte en soepele loop. Dankzij de kraanrails van aluminium en de afdekking van grote werkgebieden zijn de kranen en zwenkkranen perfect als tilhulp.

Schmalz - Kolomzwenkkranen - Vacuümzuigers - Hijsmiddelen - Vacuümsysteem - Railbanen - Tiltechniek - Vacuüm-opspansystemen - Hefsystemen - Vacuüm grijper - Tilsystemen - Vacuümheffers - Vacuümschakelaars - Vacuümpompen - Vacuümgrijpers - Vacuüm component - Vacuümtechniek - Zuignappen - Vacuüm pomp - Drukschakelaar - Palletisers - Robotgrijpers - Tilhulpen - Vacuümlift - Goossens-Santens

De MobyLift is een handig mobiel hulpmiddel om op een ergonomische wijze allerlei producten zoals deuren, bladen, panelen en platen op te pakken, te vervoeren en te plaatsen.

Mobylift - Mobiele - vacuümlift - vacuümheffer - hefsysteem - Vacuumlift - lift - Vacuum - Goossens-santens

 

Andere toebehoren

Houten drevels, Spanvijzen, Kantenband, smeerproducten, enz …
PVC opvangzakken voor alle merken stofafzuiginginstallaties waaronder: Coral, Holtrop&Jansma, Höcker Polytechnic,  enz ….. alles uit voorraad