Ik ben op zoek naar ...

Totale service voor de professionele schrijnwerker onder één dak.

Uniek in de regio is het werkatelier van Goossens Santens: Onderhoud, revisie, reparatie en een eigen slijpdienst.

Slijpen

Slijpdienst Goossens Santens Antwerpen

Voor elk type van zaag, boor, beitel of frees ongeacht de vorm (rond, lengte, met of zonder hoek) worden de juiste slijpmethodes toegepast zodat de optimale prestaties behouden blijven.

Ondervindt u problemen of hinder bij het werken met een bepaald type zaag? Goossens Santens adviseert, lost op, slijpt weg.

Goossens Santens werkt met compacte CNC-gestuurde slijpmachines UTMA voor het slijpen van HM-cirkelzaagbladen. Het resultaat van de CNC-gestuurde assen is een hoge precisie aan de geslepen tand, gecombineerd met een bijzonder korte slijptijd.

Voor het slijpen van HSS-afkortzagen voor de metaalindustrie heeft Goossens Santens geïnvesteerd in een CNC-gestuurde machine SCHMIDT type TEMPO.

Maar ook voor het smeden van uw steenbeitels kan u bij ons terecht, ze worden op ambachtelijke wijze weer scherp gezet en gehard.

Steenbeitels - scherpen - slijpen - kapbeitels - Goossens - Santens - smeden

Dankzij een investering in onze slijperij kunnen wij u ook professioneel geslepen kettingen aanbieden, deze machine slijpt zowel de borst als de vrijloop perfect! Geen kettingzaag blijft hierdoor buiten ons bereik.

Slijpen kettingzaag

Ophaaldienst

Ophaaldienst Goossens-Santens

Totale service aanbieden is ook klantvriendelijk comfort aanbieden. Professionele en industriële klanten bij Goossens Santens worden in een wekelijkse ophaal ronde opgenomen. Dit houdt in dat onze servicemedewerker het slijpwerk bij jou komt ophalen en scherp terug bij u komt afleveren. Is je bedrijf buiten de regio Antwerpen, dan zetten we een toegewijde transportfirma in of je kan je eigen transport regelen. Alles is bespreekbaar, wij passen ons aan naar uw behoefte!

Particulieren brengen het slijpwerk zelf binnen in het atelier.

Het atelier, is net zoals onze 500m2 showroom, elke werkdag open.