Ik ben op zoek naar ...

De totale service die je nu kan krijgen bij Goossens-Santens, is het resultaat van 35 jaar hard werken aan een succesvol traject en voortdurend luisteren naar en inspelen op de sterke behoeftes van professionele schrijnwerkers.

Vanuit een éénmanszaak richtte Willy Goossens in 1994 een eigen firma op die zich toespitste op houtbewerkingsmachines en stofafzuigingen, nieuw en tweedehands. Toen werd al de basis gelegd voor wat vandaag is uitgegroeid tot het merk Goossens-Santens, dé referentie onder schrijnwerkers en liefhebbers van houtbewerking, in België en internationaal.

Willy Goossens - Goossens Santens

In 2000 was het tijd voor een eerste uitbreiding. Met de overname van J. Santens NV uit Deurne vergrootte de capaciteit en het bereik van de firma aanzienlijk. Goossens-Santens zou een begrip worden in de wereld van de schrijnwerkerij. Goossens-Santens wilde een totaal oplossing voor de professionele schrijnwerker aanbieden, alles onder één dak. Daarom werden de activiteiten uitgebreid met handel in gereedschappen en een eigen slijpdienst. Dit is tot op vandaag uniek in de regio.

Sinds 2010 kan je Goossens-Santens vinden in Wommelgem:

Een 500m2 showroom voor nieuw en tweedehands machines en gereedschap, afzuigsystemen, atelier voor onderhoud/reparatie en eigen slijpdienst. Werkelijk alles is voorzien om te kunnen tegemoet komen aan de wensen van de hedendaagse houtbewerker. Als verdeler van Robland (exclusief voor de provincie Antwerpen) hebben wij op het vlak van combinatie machines een volledig gamma aan te bieden, ook SCM is sterk vertegenwoordigd in onze toonzaal. Kom dus gerust een kijkje nemen!

Een totaal oplossing kan je maar bieden wanneer dit gepaard gaat met een klantenservice gericht op mensen en comfort van de klant, bij ons bent u geen nummer! Elk teamlid van Goossens-Santens is zich daar sterk van bewust en neemt dit mee in zijn of haar dagelijkse activiteit.

Als schrijnwerker of als liefhebber van houtbewerking, voel je je thuis bij Goossens-Santens: na je eerste bezoek, kennen we je naam en er wordt een professionele band gecreëerd die berust op wederzijds vertrouwen.

Net zoals Goossens-Santens dit doet met haar leveranciers, zo verlopen klantenrelaties opperbest.