Ik ben op zoek naar ...

De totale service die je vandaag krijgt bij Goossens Santens, is het resultaat van 35 jaar ervaring en voortdurend luisteren naar- en inspelen op de sterke behoeftes van professionele schrijnwerkers.

Vanuit een éénmanszaak richtte Willy Goossens in 1994 een eigen firma op die zich toespitste op houtbewerkingsmachines en stofafzuigingen, nieuw en tweedehands. Toen werd al de basis gelegd voor wat vandaag is uitgegroeid tot het merk Goossens Santens, dé referentie onder schrijnwerkers en liefhebbers van houtbewerking, in België en internationaal.

Willy en Kris

Willy Goossens en opvolger, Kris Van den Broek

In 2000 was het tijd voor een eerste uitbreiding. Met de overname van J. Santens NV uit Deurne vergrootte de capaciteit en het bereik van de firma aanzienlijk. Goossens Santens zou een begrip worden in de wereld van de schrijnwerkerij. Goossens Santens wilde een totaal oplossing voor de professionele schrijnwerker aanbieden, alles onder één dak. Daarom werden de activiteiten uitgebreid met handel in gereedschappen en een eigen slijpdienst. Dit is tot op vandaag uniek in de regio.

Sinds 2010 kan je Goossens Santens vinden in Wommelgem:

Een 500m2 showroom voor nieuwe en tweedehands machines, snijgereedschappen en stofafzuiging, atelier voor onderhoud/reparatie en eigen slijpdienst. Werkelijk alles is voorzien om te kunnen tegemoet komen aan de wensen van de hedendaagse houtbewerker. Als verdeler van Altendorf, Hebrock en Robland (voor de provincies Antwerpen en Limburg) hebben wij op het vlak van industriële machines een volledig gamma aan te bieden, ook Houfek  is vertegenwoordigd in onze toonzaal. Kom dus gerust een kijkje nemen!

In september 2020 neemt Kris de zaak over van Willy en Greta.

Een totaal oplossing kan je maar bieden wanneer dit gepaard gaat met een klantenservice gericht op mensen en comfort van de klant, bij ons bent u geen nummer! Elk teamlid van Goossens Santens is zich daar sterk van bewust en neemt dit mee in zijn of haar dagelijkse activiteit.

Als schrijnwerker of als liefhebber van houtbewerking, voel je je thuis bij Goossens Santens: na je eerste bezoek, kennen we je naam en er wordt een professionele band gecreëerd die berust op wederzijds vertrouwen.

Net zoals Goossens Santens dit doet met haar leveranciers, zo verlopen klantenrelaties opperbest.