Ik ben op zoek naar ...

Op zoek naar een specifieke machine voor je houtwerk? Wij helpen u graag in deze zoektocht. Nieuwe houtbewerkingsmachines groot of klein. Of voor jou hoeft de machine niet gloednieuw te zijn maar wel perfect te werken?

Voorraadmachines nieuw en tweedehands

👉 Niet al onze machines staan op de website dus laat gerust iets weten als je niet vindt wat je zoekt.

Voorraadmachines nieuw en tweedehands

Op deze pagina vindt u een greep uit ons gamma voorraadmachines nieuw en tweedehands. We spreken liever over een selectie want ook in dit gamma willen we enkel de Goossens Santens kwaliteit aanbieden. We kopen en verkopen tweedehands houtbewerkingsmachines en ander elektrisch gereedschap enkel verder als we ze opnieuw kunnen onderhouden, afstellen, volledig reviseren en als het nog kan, met garantie. Maar begrijp het niet verkeerd, wij zijn selectief maar de selectie zelf gaat over de 400 machines van de bekendste merken. Daarom vind je er beslist de machine waarnaar jij op zoek bent.

Machines tweedehands opzoeken

Wil je weten welke tweedehands machines op voorraad zijn of ben je op zoek naar een specifieke machine? Je vindt ze op 3 manieren:

  1. Gebruik de zoekfunctie rechts bovenaan op deze website. Klik op het vergrootglas, vul de machine in die je zoekt en druk op ‘Enter’.
  2. Bekijk op deze pagina alle beschikbare machines.
  3. Stel uw vraag telefonisch aan de dienst “Machines tweedehands” op het nummer 03 321 11 86 (enkel bereikbaar op weekdagen) of stel je vraag hier.

Heb je zelf machines teveel en wil je die aan ons doorverkopen?

Wij kopen de machines in aan markt conforme prijzen en op voorwaarde dat ze in perfecte staat zijn. Elke werkdag kan je jouw machines in onze showroom voor tweedehands komen aanbieden. We vertellen je onmiddellijk wat je aanbod waard is en of we er verder mee kunnen. Handig toch?