Ik ben op zoek naar ...

Een schrijnwerker zonder het juiste gereedschap is als een …

Bij Goossens Santens kan je kiezen uit vakkundig samengestelde assortimenten en diensten, voor de professionele schrijnwerker en liefhebber van houtbewerking.

Gereedschap

Ontdek in onze showroom, het nieuwste en beste snijgereedschap dat op de markt te verkrijgen is. Naast een breed standaard gamma leveren wij ook op maat gemaakte snijgereedschappen voor specifieke toepassingen. Bij Goossens Santens vind je het juiste gereedschap naar eigen wens en budget. Er is keuze in overvloed. Ook in elektrisch en manueel handgereedschap en tweedehands.

Hout-, kunstof- & metaalbewerking

HM Zaagbladen, bovenfrezen, aluminium frezen,  klokzagen, lintzagen, cirkelzagen, kettingzagen, wegwerpmessen, schaafmessen, HSS zaagbladen, bi-metal lintzagen (op maat gelast in eigen atelier).

Dankzij onze ervaring kunnen wij u te woord staan voor snijgereedschappen in;

  • de houtverwerking
  • kunststof en aluminium verwerking
  • metaalbewerking

Betreft kunststof en aluminium bieden wij u een speciale reeks gereedschappen die garant staan voor een verhoging van de standtijd met 30 á 40% in combinatie met excellente snijresultaten.HM zaagbladen - frezen - cirkelzagen - messen - zaagbladen - Goossens - Santens - snijgereedschappen

Diamantgereedschappen

Onze diamant houtsnijgereedschappen garanderen een zeer hoge standtijd in combinatie met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Omdat ook de houtbewerking niet stilstaat en diamant steeds meer de weg vind naar de houtbewerking, bieden wij enkel gereedschappen aan die de laatste nieuwigheden bevatten (zeer hoge snijhoek +30° om standtijden nog meer te optimaliseren).

Diamant snijgereedschap is een dure aangelegenheid, door de hoge standtijden in combinatie met duurzaamheid waardoor gereedschapswissels beperkt worden, is dit een investering die uw bedrijf ten goede kan komen op de lange termijn. Daarom is het zeker aan te raden om u te laten bijstaan door de expertise van onze verkoopmedewerkers, zij staan u graag te woord in onze toonzaal of telefonisch indien mogelijk.

Door onze korte levertermijnen kunnen wij u een sterk alternatief bieden voor een hardmetaal gereedschap.

Omdat ook uw zaak af en toe een juweel verdient …

Diamantgereedschappen - Goossens - Santens - Diamant - gereedschap - snijgereedschap - snijgereedschappen

CMT

CMT - gereedschappen - Goossens - Santens - bovenfrezen - wipzagen - klokzagen - gatzagen - Fein - oscillerende - zagen

Ook de hoogwaardige gereedschappen van CMT , waar wij een grote voorraad van hebben, kunnen wij u steeds aanbieden.

De sterkte van deze leverancier is dat wij u, indien iets niet voorradig is, binnen de 24u uw gereedschap kunnen bezorgen. Zo hoeft uw productie geen achterstand op te lopen.

Elektrisch en manueel handgereedschap

Boormachines, handcirkelzaag, pneumatisch gereedschap, spanvijzen,…

Perfectie is bij FESTOOL traditie.
Al meer dan 90 jaar heeft Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Deze passie delen we met onze gebruikers en fans: met onze machines maken we het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpen we hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen. We denken daarbij altijd in systeem – en heel belangrijk: altijd perfect tot in het detail. Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 prijzen voor producten en bedrijven en op de eerste plaats: onze tevreden klanten.

Concentreer u op waar het op aankomt:  uw werk

Elke dag weer denken wij na hoe wij het leven voor u eenvoudiger kunnen maken. Met perfect doordacht gereedschap én met services die zich volledig richten op de eisen van uw dagelijkse praktijk. Uitvaltijden, onnodige extra inspanningen en extra kosten dienen zoveel mogelijk vermeden te worden om succesvol te zijn. De bijdrage van Festool aan uw succes: onze SERVICE all-inclusive.* Want uw succes is voor ons uiterst belangrijk.

– 36 maanden kostenbescherming in geval van diefstal.

– 10 jaar garantie op reserve-onderdelen

– 36 maanden GRATIS reparatieservice**

Goossens Santens is partner van de volgende topmerken

Festool, Hikoki, Metabo, Contimac, Fein, Futech, Hegner, Mafell, Ghibli, Virutex, Jet, EDN, Frezite, BSP, Garniga, Fisch, Keil, Stern, Senco,  Tersa, Leman, Atemag, Rebo, Bessey,..

Ook voor andere toebehoren kan u bij Goossens Santens terecht;

  • Schuurmaterialen
  • Lijmen
  • Lasers
  • e.a.